Beschrijving:  


Geweldige kans om deze twee kavels/percelen te kopen en uw droomhuis en eventueel extra bijgebouw of tweede villa te bouwen om huurinkomsten te krijgen.

Het perceel van 1031 m2 beschikt over goedgekeurde architect plannen (GOEDGEKEURD door gemeentehuis op 31-1-2024) waardoor het veel gemakkelijker en sneller is om te kunnen starten met de bouw van de villa.
Het huidige goedgekeurde plan bestaat uit een villa met een totale bebouwde oppervlakte van 190 m2 met 4 slaapkamers met eigen badkamer, hal, berging, gastentoilet, open keuken, eethoek en een grote woonkamer. De woonkamer en keuken-eetkamer hebben directe toegang tot het grote terras bij het zwembad. Daarnaast is er ook een grote kelder/garage van 70,80 m2.

De indeling van de villa is zo ingericht dat de villa eenvoudig in 2 eenheden is op te splitsen. Een met open keuken-lounge, slaapkamer met badkamer. En de tweede unit zou voor de verhuur kunnen zijn, bestaande uit 3 slaapkamers met eigen badkamer en een gemeenschappelijke woonkamer met kleine kitchenette voor ontbijtdoeleinden.

Het perceel van 534 m2 is gekoppeld aan het grotere perceel en het is ook toegestaan om op dit perceel te bouwen omdat het zich bevind in het gemeentelijke plan `Espacos Urbanizavel a reestruturar`, wat betekent dat het is toegestaan te bouwen. Dit zou ideaal zijn om een extra gastenverblijf of een tweede huurvilla te bouwen. Dit perceel heeft momenteel nog geen goedgekeurd project.

Beide percelen zijn gelegen in een rustige mooie landelijke bergomgeving met een zeer mooi natuurlandschap en huizen in de buurt.

Als u een natuurliefhebber bent en graag in een rustige landelijke omgeving wilt wonen, maar niet geïsoleerd, dan is dit de plek ! Kurkbomen, verschillende wandelpaden, picknickplaatsen en kleine meertjes zijn er in de omgeving te vinden.

U bevind zich in de nabijheid van de stad São Bras de Alportel wat ongeveer 15 minuten rijden is, in deze stad vind u alle voorzieningen die u nodig heeft. Tevens is het maar 30 minuten rijden naar de luchthaven Faro of naar het strand.

Details:

Soort object: Bouwgrond met bouwvergunning

Soort bouw: Nieuwbouw

Bouwjaar:2024  

Perceeloppervlak:1565 m2

Woonoppervlak: 260 m2

Aantal kamers: 6

Aantal slaapkamers: 4

Aantal badkamers:4

Aantal toiletten: 5  

Tuin aanwezig: ja

Garage aanwezig: ja

Zwembad: ja 

Bijzonderheden: Gastenverblijf 

Ligging van het object: Javali

Vraagprijs:€ 120.000 Kosten Koper (k.k.)

 

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie, neem dan gerust contact met ons op!